Przepraszam, ale niewiele rozumiem z twojej odpowiedzi,
bo nawet jeżeli dotyczy GwA, to z moim pytaniem niewiele ma wspólnego, a te stare wątki już czytałam..
1) Co mają do tego Niemcy? To, że jakoby się załamali, uważam za pogłoskę.
•• Na razie załamuję się ja!
2) Nie wiem komu
"chodziło właśnie o indeksację" (bez wyszukiwarki), bo szczerze mówiąc nikt mnie o tym nie poinformował.
Wręcz przeciwnie:
•• po pierwsze mam jednoznaczną zacytowaną odpowiedź z AP, wynikające z niej informacje o zamieszczonym na GwA akcie i widzę konsekwencje tej informacji: Ani zamieszczonego, ani innych akt nie widać.
•• po drugie, Jeżeli rzeczywiście
"chodziło właśnie o indeksację" a nie o znajdowanie, to chodzi mi o nieporozumienie jakim są zarówno formularz i maska wyszukiwania, jak i o udostępnianie ich na stronie niezalogowanym użytkownikom.
Jeżeli poza GwA znajdę - bez fatygowania za każdym razem AP - inne źródła tych akt to bardzo proszę o rzeczową(!!!) wskazówkę.Tego, że nie masz żadnych problemów, szczerze Ci zazdroszczę,
ja pytałam jednak - nie bez powodu - o triki i sztuczki nie przy indeksowaniu, lecz przy wyszukiwaniu dalszych akt, bo na tym jednym otrzymanym ta sprawa się nie kończy. Jak na razie nie znalazłam nikogo z urodzonych, zaślubionych i zmarłych na Pomorzu przodków. (Było ich niestety więcej niż trzech)